Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝZVA K PODPOŘE

Obrazek

  
Vážení rodiče, vážení příznivci sportovní gymnastiky,

dovolte, abychom Vás seznámily s našim záměrem obnovit a inovovat nářadí potřebné pro trénink Vašich dětí.

S ohledem na stav vybavení tělocvičny používaného od 80. let jsme vybraly konkrétní položky, kterými bychom rády nahradily stávající z důvodu jejich nevyhovujícího stavu, případně doplnily o nové metodické pomůcky.

V současné době je možné nakoupit takové pomůcky, které dětem trénink nejen usnadní, ale umožní i jeho různorodost a současně zajistí jejich větší bezpečnost.

Gymnastika byla v době svého vzniku ve starověkém Řecku vnímána jako způsob „péče o tělo“. I v dnešní době ji můžeme považovat za základní pohybovou výchovu, za prostředek rozvoje pohybové inteligence a smysluplného využití volného času dětí ve prospěch jejich výchovy. Oprávněně si zaslouží více prostoru, zájmu a podpory veřejnosti.

Rády bychom Vás tedy touto cestou oslovily jako případné sponzory nebo zprostředkovatele sponzorské podpory. Finanční příspěvky je možné poukázat na č. ú. 252900785/0600 vedeného u Moneta Money Bank a. s. Pro daňové účely smlouva o sponzoringu nebo reklamě, nebo darovací smlouva je samozřejmostí.

Děkujeme za Vaši pozornost a přízeň. V případě Vašeho zájmu nás, prosím, kontaktujte. Podrobné obrazové materiály k současnému gymnastickému nářadí jsou k dispozici na vyžádání.

S přáním příjemného dne zdraví


Tým trenérek sportovní gymnastiky

 

PLÁN OBNOVY NÁŘAĎOVÉHO VYBAVENÍ

Bradla Junior, Gymnova                                                        160 000 Kč

- samostatně stojící, včetně doskokových matrací, flexibilní manipulace

Celkem                                                                                         160 000 Kč 

*ceny jsou uvedeny bez nákladů na přepravu

Gymnova Assymetric Bars for schools
 


 


 



 

 

PODPORUJÍ NÁS

Jsme rádi, že se těšíme pravidelné podpoře na činnost našeho neziskového občanského spolku v podobě dotací z městského rozpočtu a věcných darů pro zajištění soutěžní činnosti členek Klubu, bez níž bychom nemohli tuto dobrovolnickou činnost organizovat.

Město Ústí nad Orlicí

Národní sportovní agentura

REJA spol. s r. o.

Truhlářství Petr Vencl, Hnátnice

Mediate s. r. o., Libchavy